aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 694 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: set tidur baby

Cuti Penggal Sekolah 11 Mac ~ 20 Mac 2011

February 22, 2011 – 3:51 am | 3,098 views

Cuti sekolah akan bermula tak lama lagi nampaknya tu..  rancangan saya, tiada kerja-kerja jahit antara waktu itu.. .. hehe biasalah dengan adanya anak-anak ni adalah rancangan dan agenda depa juge. Yela.. waktu yang …

1 set tilam plain, saiz sendiri, sarung kain sendiri

February 3, 2011 – 5:32 pm | 6,907 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan fabrik untuk siapan sarung dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.  Saiz tilam adalah saiz 51″ x 28″ x 5″. Saiz yang paling besar pernah saya buat setakat ini untuk set …

Tempahan 1 set tilam plain, Sarung kain Sendiri dll

February 2, 2011 – 6:34 am | 5,535 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan  beberapa kain untuk siapan adalah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com. Tambahan tempahan adalah 5 keping barut baby JP051, 1 helai selimut dan 2 keping bedung baby (simple swaddle baby).

Jenis …

Koleksi Polka Dots :)

November 19, 2010 – 2:33 pm | 4,814 views

Selamat Menyambut Hari Raya Korban . Buat korban ke tahun ni. Dah kali ke berapa? Kalo tak dapat buat korban tahun ni, tahun depan Insya Allah ada lagi. Yang penting tanam azam, pasang …

Fabrik Baru Lerang 96?

October 24, 2010 – 6:33 pm | 3 Comments | 4,903 views

Minggu depan anak teruna saya, akan menduduki peperiksaan akhir tahunnya kat Tadika Cahaya Al-Amin. Tadika pun ada periksa juga ye sekarang. Beza benar dulu dan sekarang. Dan, tahun ini adalah tahun terakhirnya disana. Tahun depan …

1 Set Tilam saiz sendiri, sarung kain sendiri

October 15, 2010 – 5:19 am | One Comment | 3,213 views

Tempahan adalah 1 set tilam saiz baby cot atau katil baby. 2 biji bantal tidur dan juga 2 bantal peluk jenis bulat. Material sarungnya adalah jenis cotton patchwork dihantar ke bilikjahit anggunFlora.com.  Untuk sarung set …

Sudah Sah!

October 12, 2010 – 5:36 pm | 2 Comments | 1,839 views

BilikJahit ~ Disini, Eksplorasiku tentang Jahitan.  Makin serius nampaknya tu..hehe…Alhamdulillah sudah SAH. Ia bermula apabila satu hari saya terbaca tentang menjalankan perniagaan di Internet . Pada mulanya, aktiviti ini adalah sebagai mengisi waktu lapang saya …

1 Set Tilam Saiz Sendiri, 2 Helai Sarung Kain Sendiri

October 6, 2010 – 5:18 am | One Comment | 4,049 views

Tempahan adalah 1 set tilam saiz sendiri dengan kain-kainnya untuk dibuat sarung telah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.
Ukuran yang diberi untuk tempahan tilam ini adalah mengikut saiz baby cot atau katil bayi. 2 biji bantal peluk …

Set Tidur Baby Plain ~ corak ST040

August 14, 2010 – 5:53 am | 2 Comments | 3,877 views

Selamat berpuasa semua. Alhamdulillah tahun ni saya dapat juga berpuasa. 2 tahun lepas tak dapat berpuasa kerana pantang bersalin bulan puasa. Hahah..awak 60 hari ganti.. emm sampai sekarang pun masih belum …

Set tilam plain ~ corak ST010

August 12, 2010 – 12:33 pm | 3 Comments | 7,411 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dengan pilihan kain corak ST010 dari koleksi bilikjahit anggunFlora.com.

Tempahan yang dibuat adalah sebagai hadiah untuk bakal baby yang lahir nanti. Oleh kerana ia sebagai hadiah dan akan dihantar kepada …

Related Posts with Thumbnails