aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 539 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: selimut baby

Koleksi Pattern Selimut Baby

April 15, 2011 – 6:42 pm | 11,105 views

Koleksi Pattern-pattern Selimut Baby
Semua pattern-pattern ini adalah direka berdasarkan corak-corak kain yang dihantar untuk disiapkan bersama set sarung tilam baby.

Kombinasi Material : Plain Flannel berdasarkan  warna utama kain untuk buat selimut.
Direka untuk kegunaan …

Tempahan 1 set tilam plain, Sarung kain Sendiri dll

February 2, 2011 – 6:34 am | 5,420 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan  beberapa kain untuk siapan adalah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com. Tambahan tempahan adalah 5 keping barut baby JP051, 1 helai selimut dan 2 keping bedung baby (simple swaddle baby).

Jenis …

Koleksi Polka Dots :)

November 19, 2010 – 2:33 pm | 4,744 views

Selamat Menyambut Hari Raya Korban . Buat korban ke tahun ni. Dah kali ke berapa? Kalo tak dapat buat korban tahun ni, tahun depan Insya Allah ada lagi. Yang penting tanam azam, pasang …

Fabrik Baru Lerang 96?

October 24, 2010 – 6:33 pm | 3 Comments | 4,828 views

Minggu depan anak teruna saya, akan menduduki peperiksaan akhir tahunnya kat Tadika Cahaya Al-Amin. Tadika pun ada periksa juga ye sekarang. Beza benar dulu dan sekarang. Dan, tahun ini adalah tahun terakhirnya disana. Tahun depan …

Set Tidur Plain ~ Kain Sendiri

July 30, 2010 – 5:42 am | One Comment | 3,292 views

Perincian tempahan adalah 1 set tilam plain, 1 set sarung dengan sarung bantal beropol, 1 set sarung dengan sarung bantalnya bentuk simple, 1 helai selimut dan 1 Diapers Stacker. Material yang dihantar adalah dari jenis …

Sarung Tilam Baby – ST 002

March 5, 2010 – 5:50 pm | 2 Comments | 4,928 views

Sarung untuk tilam baby kekabu asli pilihan ST 002. Seperti yang dikehendaki, ringkas dan cukup dengan kecomelan  coraknya sahaja untuk baby perempuan. Siap dengan selimut baby.

Selimut baby yang dihiasi dengan lace  ric rac.

Supaya selimut ini …

Related Posts with Thumbnails