aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 573 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: barut perut

Tempahan 1 set tilam plain, Sarung kain Sendiri dll

February 2, 2011 – 6:34 am | 5,457 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan  beberapa kain untuk siapan adalah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com. Tambahan tempahan adalah 5 keping barut baby JP051, 1 helai selimut dan 2 keping bedung baby (simple swaddle baby).

Jenis …

Innovis-900

November 11, 2010 – 1:35 am | 2 Comments | 2,302 views

Alhamdulillah, syukur pada Tuhan sekalian alam yang telah memberi segala nikmat yang tak terhitung banyaknya. Terima kasih Allah
Okeh dengan sukacitanya saya ingin memperkenalkan¬† mesin sulam berkomputer, Innovis-900…hehe. Dalam 2 minggu sudah berada di …

Sudah Sah!

October 12, 2010 – 5:36 pm | 2 Comments | 1,801 views

BilikJahit ~ Disini, Eksplorasiku tentang Jahitan.¬† Makin serius nampaknya tu..hehe…Alhamdulillah sudah SAH. Ia bermula apabila satu hari saya terbaca tentang menjalankan perniagaan di Internet . Pada mulanya, aktiviti ini adalah sebagai mengisi waktu lapang saya …

Senarai Harga BilikJahit anggunFlora.com

August 23, 2010 – 5:27 pm | One Comment | 3,139 views
Senarai Harga BilikJahit anggunFlora.com

Salam:)
Apa khabar semua? Sihat ke puasa-puasa ni. Makin banyak hari, makin melonglai ke makin bersemarak amalan kita tu..heheh.. .. Usahakan ye agar kita dapat merasa puasa kali ini lebih baik daripada sebelum ini. Kita …

Set tilam berjalur ~ corak ST040

August 21, 2010 – 7:59 am | 2,271 views
Set tilam berjalur ~ corak ST040

Tempahan yang dibuat adalah 1 set tilam berjalur dengan pilihan corak sarung ST040. Tambahan tempahan adalah Nursing cover 2 corak JC006 dan barut baby dengan pilihan kain Japanese Cotton JP041.

Terima kasih
Buat Salini, Kajang, Selangor.
Tempahan …

Tempahan barut baby ~ Plain white baby cotton

August 6, 2010 – 6:08 am | One Comment | 3,638 views
Tempahan barut baby ~ Plain white baby cotton

Terima kasih
Buat Fiza, Sipitang, Sabah.
Tempahan dialu-alukan

Barut baby ~ Plain white cotton baby

July 12, 2010 – 9:18 am | 4 Comments | 3,076 views
Barut baby ~ Plain white cotton baby

Terima kasih
Buat Cikgu G, Kluang, Johor.
Tempahan dialu-alukan

Set Tilam baby ~ Kain Sendiri

April 20, 2010 – 5:53 am | 6,256 views

Jika kain sendiri.. Yang ini Irda menggunakan plastik beg dari perkhidmatan posLaju… sampai ke bilik jahit dengan selamatnya

Tempahan 1 set tilam baby dan 2 set sarung tilam. 2 jenis corak.

Disebabkan kain corak ini …

Related Posts with Thumbnails