aksesori menjahit »

| 1,173 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah photoshoot …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: barut perut

Tempahan 1 set tilam plain, Sarung kain Sendiri dll

| 5,861 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan  beberapa kain untuk siapan adalah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com. Tambahan tempahan adalah 5 keping barut baby JP051, 1 helai selimut dan 2 keping bedung baby (simple swaddle baby).

Jenis …

Innovis-900

| 2 Comments | 2,556 views

Alhamdulillah, syukur pada Tuhan sekalian alam yang telah memberi segala nikmat yang tak terhitung banyaknya. Terima kasih Allah
Okeh dengan sukacitanya saya ingin memperkenalkan¬† mesin sulam berkomputer, Innovis-900…hehe. Dalam 2 minggu sudah berada di bilikJahit …

Sudah Sah!

| 2 Comments | 2,017 views

BilikJahit ~ Disini, Eksplorasiku tentang Jahitan.¬† Makin serius nampaknya tu..hehe…Alhamdulillah sudah SAH. Ia bermula apabila satu hari saya terbaca tentang menjalankan perniagaan di Internet . Pada mulanya, aktiviti ini adalah sebagai mengisi waktu lapang saya …

Senarai Harga BilikJahit anggunFlora.com

| One Comment | 3,392 views
Senarai Harga BilikJahit anggunFlora.com

Salam:)
Apa khabar semua? Sihat ke puasa-puasa ni. Makin banyak hari, makin melonglai ke makin bersemarak amalan kita tu..heheh.. :D.. Usahakan ye agar kita dapat merasa puasa kali ini lebih baik daripada sebelum ini. Kita usaha …

Set tilam berjalur ~ corak ST040

| 2,415 views
Set tilam berjalur ~ corak ST040

Tempahan yang dibuat adalah 1 set tilam berjalur dengan pilihan corak sarung ST040. Tambahan tempahan adalah Nursing cover 2 corak JC006 dan barut baby dengan pilihan kain Japanese Cotton JP041.

Terima kasih
Buat Salini, Kajang, Selangor.
Tempahan …

Tempahan barut baby ~ Plain white baby cotton

| One Comment | 3,923 views
Tempahan barut baby ~ Plain white baby cotton

Terima kasih
Buat Fiza, Sipitang, Sabah.
Tempahan dialu-alukan

Barut baby ~ Plain white cotton baby

| 4 Comments | 3,381 views
Barut baby ~ Plain white cotton baby

Terima kasih
Buat Cikgu G, Kluang, Johor.
Tempahan dialu-alukan

Set Tilam baby ~ Kain Sendiri

| 6,575 views

Jika kain sendiri.. Yang ini Irda menggunakan plastik beg dari perkhidmatan posLaju… sampai ke bilik jahit dengan selamatnya

Tempahan 1 set tilam baby dan 2 set sarung tilam. 2 jenis corak.

Disebabkan kain corak ini banyak …

Related Posts with Thumbnails