aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 571 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: bantal peluk

Tempahan Set Tidur Baby

July 22, 2010 – 6:12 am | 8,654 views

Pilihan 1Mama 1Malaysia
Set Tidur Baby Kekabu Asli Proses untuk setiap kelahiran  anakanda tersayang

Set Tidur Baby:  Kulit  Corak Berjalur.
Kualiti Isian: Kekabu Asli Proses Gred A
Perincian:  Set Tidur Baby Corak Berjalur
Harga:  RM114
Siap bersama 1 set …

Bercuti 6 Jun hingga 18 Jun, Balik Kampung…

May 27, 2010 – 6:45 pm | 3 Comments | 1,286 views
Bercuti 6 Jun hingga 18 Jun, Balik Kampung…

Dalam minggu ini saya terima 3 tempahan set tilam baby .. 2 bungkusan kain yang dihantar dan satu lagi kain dari koleksi bilik jahit ST001. 1 pos laju dan 1 pos domestik. Pos Laju rasanya …

Set Tidur Baby Berjalur ~ Corak ST 010, Kain Sendiri

May 24, 2010 – 10:07 am | One Comment | 3,672 views

2  minggu lepas keadaan cuaca  tak berapa baik..pagi panas terik  petang hujan..risau pun ada juga sebabnya yang menempah hampir-hampir dengan due date bersalinnya..asal ada matahari cepat-cepat jemur…huhu letih jugak ambo dibuatnya..kata orang hujan hambat orang …

Set Tidur Baby Fabrik Plain Cotton

May 5, 2010 – 5:02 am | 6 Comments | 5,124 views

Material yang diguna : Quality Plain Cotton 54″, Kekabu Asli Proses Gred A

Saiz Tilam : 38″  x  31″, ketinggian : 2 ~ 2.5″

(Lebih besar, lebih lebar, lebih selesa, sesuai sehingga kanak-kanak 3/4 tahun …

Set Tidur Baby~Corak ST004

May 4, 2010 – 4:00 pm | 9 Comments | 3,517 views

Tempahan 1 Set Tilam baby pilihan fabrik kosong, 1 Set Sarung pilihan corak ST 004, Sehelai selimut dan sehelai Nursing Cover.

Buat Nor Harfilzan, Kuantan.
Terima Kasih

Fabrik kosong untuk set tilam baby

April 25, 2010 – 4:53 pm | 3,665 views

Bagi mama yang tidak mahu set tilam baby yang menggunakan kain cotton berjalur-jalur, di sini  saya mahu khabarkan berita gembira. Sekarang, saya sediakan pilihan  set tidur baby sama ada berjalur atau pun yang kosong.  Jadi …

Jika kain sendiri …

April 7, 2010 – 10:52 pm | One Comment | 2,515 views

Jika mama punya kain pilihan sendiri … boleh hantar kepada saya untuk saya siapkan seperti yang dikehendaki.  Dan yang ini adalah contoh yang telah saya terima. Mudah dan senang  saja caranya. Yang ini sebagai contoh …

Set Tidur Baby ~ Beg Disediakan!

March 10, 2010 – 4:43 am | One Comment | 3,577 views

Yapp!  Beg disediakan bagi setiap pembelian set tidur baby ini   Berita baikkan. Kenapa ia baik? Sebabnya ada beg. Hahah. Okey, beg ini adalah untuk kemudahan penyimpanan set tidur baby ini.  Tau sajalah, tilam …

Sarung Tilam Baby – ST 002

March 5, 2010 – 5:50 pm | 2 Comments | 4,954 views

Sarung untuk tilam baby kekabu asli pilihan ST 002. Seperti yang dikehendaki, ringkas dan cukup dengan kecomelan  coraknya sahaja untuk baby perempuan. Siap dengan selimut baby.

Selimut baby yang dihiasi dengan lace  ric rac.

Supaya selimut ini …

Set Tidur Baby Corak Berjalur

March 2, 2010 – 6:59 am | 7 Comments | 8,488 views

Material yang diguna : Quality Cotton 45″, Kekabu Asli Proses Gred A

Saiz Tilam : 38″  x  31″, ketinggian : 2~2.5″

(Lebih besar, lebih lebar, lebih selesa, sesuai sehingga kanak-kanak 3/4 tahun ) …

Related Posts with Thumbnails