aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 640 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » Archive by Tags

Articles tagged with: bantal peluk

Cuti Penggal Sekolah 11 Mac ~ 20 Mac 2011

February 22, 2011 – 3:51 am | 3,087 views

Cuti sekolah akan bermula tak lama lagi nampaknya tu..  rancangan saya, tiada kerja-kerja jahit antara waktu itu.. .. hehe biasalah dengan adanya anak-anak ni adalah rancangan dan agenda depa juge. Yela.. waktu yang …

1 set tilam plain, saiz sendiri, sarung kain sendiri

February 3, 2011 – 5:32 pm | 6,861 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan fabrik untuk siapan sarung dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.  Saiz tilam adalah saiz 51″ x 28″ x 5″. Saiz yang paling besar pernah saya buat setakat ini untuk set …

Tempahan 1 set tilam plain, Sarung kain Sendiri dll

February 2, 2011 – 6:34 am | 5,516 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan  beberapa kain untuk siapan adalah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com. Tambahan tempahan adalah 5 keping barut baby JP051, 1 helai selimut dan 2 keping bedung baby (simple swaddle baby).

Jenis …

Fabrik Baru Lerang 96?

October 24, 2010 – 6:33 pm | 3 Comments | 4,880 views

Minggu depan anak teruna saya, akan menduduki peperiksaan akhir tahunnya kat Tadika Cahaya Al-Amin. Tadika pun ada periksa juga ye sekarang. Beza benar dulu dan sekarang. Dan, tahun ini adalah tahun terakhirnya disana. Tahun depan …

1 Set Tilam Baby, Kain Sendiri.

October 22, 2010 – 7:12 am | One Comment | 4,389 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan 1 set sarung. Kain untuk sarung set tilam telah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.  Pilihan adalah 2 jenis corak kain  untuk dikombinasikan.  Berjalur dan corak kartun comel-comel ini. Dan …

1 Set Tilam saiz sendiri, sarung kain sendiri

October 15, 2010 – 5:19 am | One Comment | 3,200 views

Tempahan adalah 1 set tilam saiz baby cot atau katil baby. 2 biji bantal tidur dan juga 2 bantal peluk jenis bulat. Material sarungnya adalah jenis cotton patchwork dihantar ke bilikjahit anggunFlora.com.  Untuk sarung set …

1 Set Tilam Saiz Sendiri, 2 Helai Sarung Kain Sendiri

October 6, 2010 – 5:18 am | One Comment | 4,008 views

Tempahan adalah 1 set tilam saiz sendiri dengan kain-kainnya untuk dibuat sarung telah dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.
Ukuran yang diberi untuk tempahan tilam ini adalah mengikut saiz baby cot atau katil bayi. 2 biji bantal peluk …

Set tilam berjalur ~ corak ST040

August 21, 2010 – 7:59 am | 2,292 views
Set tilam berjalur ~ corak ST040

Tempahan yang dibuat adalah 1 set tilam berjalur dengan pilihan corak sarung ST040. Tambahan tempahan adalah Nursing cover 2 corak JC006 dan barut baby dengan pilihan kain Japanese Cotton JP041.

Terima kasih
Buat Salini, Kajang, Selangor.
Tempahan …

Set Tidur Baby Plain ~ corak ST040

August 14, 2010 – 5:53 am | 2 Comments | 3,866 views

Selamat berpuasa semua. Alhamdulillah tahun ni saya dapat juga berpuasa. 2 tahun lepas tak dapat berpuasa kerana pantang bersalin bulan puasa. Hahah..awak 60 hari ganti.. emm sampai sekarang pun masih belum …

Set Tidur Plain ~ Kain Sendiri

July 30, 2010 – 5:42 am | One Comment | 3,345 views

Perincian tempahan adalah 1 set tilam plain, 1 set sarung dengan sarung bantal beropol, 1 set sarung dengan sarung bantalnya bentuk simple, 1 helai selimut dan 1 Diapers Stacker. Material yang dihantar adalah dari jenis …

Related Posts with Thumbnails