aksesori menjahit »

December 10, 2013 – 3:17 pm | 739 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
Home » kenanganku milikmu

Pakaian Seragam Tadika Cahaya Al-Amin – Part 1

Submitted by on January 12, 2010 – 5:39 pm | 2,863 views

Hem da seminggu mula sekolah..baru boleh buat untuk Harith..nilah bila uminya sibuk ngan orang lain punya kain. Dan akhirnya..  dapat juga buat dua pasang..cuma vestnya belum siap lagi. Tengah study lagi..hehe.. Masa hari pendaftaran kat tadika sebelum ni, ada tengok format vestnya tu..ada lain sikit cara potongannya berbanding sebelum ni..haaa ini macam nak dapat ilmu baru nih :)

Untuk titun Harith…

pic 187

Pakaian seragam Tadika Cahaya Al-Amin

pic 188

Bila da selesai buat baju-baju tu, terpandanglah board seterika yang sudah longlai sarungnya..ada comot dengan koyak-koyak ..tapi sebab spannya masih elok lagi jadi buang cover asal dan ganti dengan yang baru.. Stapler tembak tak dok.. kemaskan dengan paku payung. Pun ok juga..hahah..

pic 192

Seronoklah depa(kembar) boleh tengok aktiviti sam-sama

pic 191

Da siap! Pastu wat shooting baju Harith tuuu…hehhe

Related Posts with Thumbnails

Tags: