aksesori menjahit »

Lapik Berkerawang

| 1,118 views

Lapik berkerawang. Sekali pandang terus angkat . Ada 4 warna semuanya. Hitam, merah, putih n warna kuning. Lembut je lapik ni. Macam foam jek. Nak jaga dia kena gantung..

A’ah kat bawah ni dah photoshoot …

Read the full story »
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit
aksesori menjahit

Uncategorized »

Tapak teflon

| 1,362 views

image

Kain Baru ~ English Cotton :)

| 4,212 views
Kain Baru ~ English Cotton :)

Salam 2013
Antara corak yang terkini menjadi koleksi fabrik anggunFlora. Pilihan material adalah dari jenis English Cotton. Pilihan adalah sesuai untuk siapan set sarung tilam, nursing cover, selimut baby atau comforter
Kombinasi warna lembut dan …

Tempahan Nursing Cover

| 8 Comments | 9,774 views

Nursing Cover Mama Anggun

Saiz
Lebar 36″ x Labuh 24″
Saiz Tetingkap
14″
Poket
Bahagian Dalam Sebelah Kanan

~ contoh satu corak ~

~ contoh Dua Corak ~

~ poket sebelah kanan hadapan ~
Pilihan pattern yang telah dikemaskinikan. Pilihlah yang mana suka ye..

Cara …

Kenangan Manis 16 Mei 2012

| 1,555 views

Kenangan Manis 16 Mei 2012 buat Sulam Studio …
Alhamdulillah dan terima kasih yang sudi menempah kerana bagi saya anda telah mencipta satu “event” yang menarik di Sulam Studio. Sangat-sangat menghargainya
Insya Allah tahun depan kita teruskan …

Hadiah Sempena Hari Lahir

| 1,870 views

Tempahan oleh Ilani untuk anak saudaranya yang ke 1 tahun.  Alhamdulillah sempat design n sulam di towelnya memandangkan majlisnya akan disambut hari Sabtu lepas . Ordernya hari Selasa.. fuhh lega  bila tengahari Jumaat da sampai …

SULAM STUDIO

| 2,640 views

Alhamdulillah,selawat dan salam buat Nabi Junjungan kita Muhammada S.A.W. Tiada kata yang lebih baik untuk menggambarkan kesyukuran kita kepada yang telah menghidupkan kita dimuka bumi ini. Insya Allah
Lama betulkan saya tidak update diblog bilikJahit …

Siapan Sarung Comforter

| 3,860 views

 

3 bulan telah berlalu. Dan inilah antara model kecil saya terkini yang menjadi sumber inspirasi saya dalam membuat aktiviti jahit-menjahit . Kali ini saya mahu paparkan contoh siapan bagi sarung comforter.

Sebenarnya yang ini adalah …

September Sudah Datang!

| Comments Off1,562 views

Assalamualaikum wbt..
Apa khabar lah ye kita selepas raya ni.. ada yang demam raya tak? Eheh..
Sudah lama tidak berceloteh kat blog ni..  iyelah paling kurang ambil masa 2 ke 3 jam juga saya  jika mahu siapkan …

Koleksi Pattern Selimut Baby

| 12,724 views

Koleksi Pattern-pattern Selimut Baby
Semua pattern-pattern ini adalah direka berdasarkan corak-corak kain yang dihantar untuk disiapkan bersama set sarung tilam baby.

Kombinasi Material : Plain Flannel berdasarkan  warna utama kain untuk buat selimut.
Direka untuk kegunaan …

Cuti Penggal Sekolah 11 Mac ~ 20 Mac 2011

| 3,275 views

Cuti sekolah akan bermula tak lama lagi nampaknya tu..  rancangan saya, tiada kerja-kerja jahit antara waktu itu.. .. hehe biasalah dengan adanya anak-anak ni adalah rancangan dan agenda depa juge. Yela.. waktu yang dinanti-nantikan …

1 set tilam plain, saiz sendiri, sarung kain sendiri

| 7,364 views

Tempahan adalah 1 set tilam plain dan fabrik untuk siapan sarung dihantar ke bilikJahit anggunFlora.com.  Saiz tilam adalah saiz 51″ x 28″ x 5″. Saiz yang paling besar pernah saya buat setakat ini untuk set …

Related Posts with Thumbnails